Betaling

U kunt veilig en gemakkelijk betalen met Ideal (Nederland), Bancontact / MisterCash (België), Paypal, Sofort banking en achteraf betalen in ons online webshop.

Na het selecteren van uw bank tijdens het bestel proces, word u doorverwezen naar onze payment provider waar u de betaling kunt afronden. U ontvangt een email ter bevestiging na een succesvolle betaling. Uw bestelling wordt vervolgens in behandeling genomen door Libaas en de producten worden binnen 2 werkdagen* bij u bezorgd indien in Nederland.
Let op: Zondag en maandag zijn geen werkdagen, zaterdag wel. PostNL bezorgd alleen op dinsdag t/m zaterdag.

ideal

ideal

 

 

 

Achteraf betalen

In ons webshop heeft u de mogelijkheid om gratis achteraf te betalen indien de totale bestelling bedrag tussen de €50.- en €150.- ligt.

De kredietcheck word direct online gedaan door Focum achteraf betalen. U krijgt direct te zien of het akkoord is dat u achteraf kunt betalen of niet. Indien akkoord, dan zult u een bevestiging van uw bestelling per email ontvangen en zullen wij uw bestelling in behandeling nemen. Binnen 7 dagen na uw bestelling krijgt u instructies om de betaling te doen.
Indien het niet akkoord is bevonden, kunt u altijd nog de andere betaal methodes gebruiken om uw bestelling te betalen.

Achteraf betalen kan niet gebruikt worden voor Pre-Order artikelen.

Bezorging

Nederland
Al uw aankopen worden bezorgd door PostNL. PostNL bezorgt pakketten van dinsdag t/m zaterdag. Indien u niet thuis bent, word het pakket indien mogelijk bij uw buren afgeleverd of de volgende werkdag nogmaals aangeboden. Indien u bij de eerste afleverpoging niet thuis bent, krijgt u een niet-thuis brief van PostNL, hierdoor kunt u online aangeven wanneer u het pakket wenst te ontvangen (anders dan de volgende werkdag).

Het pakket wordt in totaal 2 keer aangeboden. Indien u beide keren niet in staat bent geweest om het pakket aan te nemen, word het in een van de dichtstbijzijnde PostNL Postkantoor afgegeven. U kunt het pakket daar binnen 3 weken ophalen, haalt u deze niet op dan word het pakket geretourneerd naar ons.

België
Libaas biedt de bestelling aan PostNL die de bestelling vervolgens stuurt naar de lokale bezorgdienst in België. Afhankelijk van de levertijden en -dagen van de lokale bezorgdienst kan het langer dan 2 werkdagen duren voordat u de bestelling thuis ontvangt. Voor meer informatie over de levertijden en -dagen neem contact op met uw lokale bezorgdienst.

Verzendkosten
Nederland: €3,99 of gratis verzending boven de €100.-
België: €4,99 (Standaard lage verzendkosten)

PostNL_RGB